Siirry pääsisältöön
Home » Tietopankki » Oletko IT-alan freelancer? 5 syytä liittyä Reton verkostoon

Oletko IT-alan freelancer? 5 syytä liittyä Reton verkostoon

Työ freelancerina

Tule mukaan Reton yhteisöön! Meillä on jatkuvasti kasvava verkosto IT-alan freelancereita, jotka tekevät töitä asiakkaidemme projekteissa. Toiset ovat jo pitkään harjoittaneet ammattiaan itsenäisinä yrittäjinä, toiset ovat vasta ryhtyneet freelanceriksi. On monta hyvää syytä tulla mukaan porukkaamme, tässä niistä parhaat palat.

1. Yrityksen pyörittäminen ei ole parasta, mitä tiedät

Koodari ei välttämättä innostu taloushallinnosta ja vakuutusasioista. Me haluamme tehdä yrittäjyyden helpoksi tukemalla freelancereita käytännön kysymyksissä. Järjestämme tilitoimistopalvelut puolestasi ja opastamme vakuutusten valinnassa. Tarjoamme myös veroneuvontaa ja autamme oman talouden ja eläkekertymän suunnittelussa. Jos sinulla ei vielä ole yritystä, autamme sen perustamiseen liittyvissä kysymyksissä. 

2. Myynti ja markkinointikaan ei ole mielipuuhaasi

Jos ei ole myyntiä, ei ole keikkaa, ilman keikkaa ei ole rahaa ja silloin on elämä melko ankeaa. Myynti on vaativa taito ja kovaa työtä, jolle sinun ei tarvitse kuitenkaan omistautua. Meidän bisnestämme on löytää freelancereille projekteja. Teemme aktiivista myyntityötä, mistä meidän Juhalla ja Tommilla on pitkä kokemus. Tiedämme mitä tehdä ja keneen olla yhteydessä.

3. Mikä tahansa keikka ei ole hyvä keikka

Et varmasti tarvitse uutta kurjaa projektia. Meille on ensiarvoisen tärkeää saattaa yhteen oikeat tekijät ja asiakkaat. Kun liityt verkostoomme, sovimme kanssasi keskustelun, jossa käymme läpi tavoitteitasi ja mietimme, minkälaista projektia aletaan etsiä. Asiakkaamme edustavat mm. vähittäiskauppaa, julkishallintoa ja teollisuutta sekä telco-, rakennus- ja palvelualoja. Heidän projekteissaan työskentelee niin ohjelmistokehittäjiä, arkkitehtejä, testaajia, projektinjohtajia kuin muita IT-alan osaajia. Kun tarjous tulee, sinulla on vapaus päättää, otatko sen vastaan vai et.

4. Isoja kaloja on vaikea saada yksin


Freelancerin asemassa voi tuntua yksinäiseltä ja turvattomalta tehdä sopimuksia isojen organisaatioiden kanssa. Suuryritykset ja julkishallinto eivät yleensä edes tee sopimuksia suoraan freelancereiden kanssa. Jotta pääset kiinni isojen toimijoiden projekteihin, tarvitset kumppanin, joka käy neuvottelut ja hoitaa sopimukset puolestasi. Tämä on meidän osaamistamme ja palvelumme verkostomme freelancereille.

5. Enemmän on enemmän

Yhden kortin varaan ei kannata laskea. Ehkä olet tällä hetkellä hyvässä projektissa tai olet jo parin toimiston listoilla. Hyvä, niin pitääkin! Mitä enemmän on verkkoja vesillä, sitä enemmän on mahdollisuuksia. On tärkeää, että verkostoidut myös hyvinä aikoina, jotta olet paalupaikalla, kun on aika etsiä seuraavaa projektia. On freelancerin edun mukaista olla mukana useissa verkostoissa ja tuntea alan toimijoita laajalti.

Toimintamme punainen lanka on auttaa freelancereitamme saavuttamaan niin ammatilliset kuin taloudelliset tavoitteensa. Ota yhteyttä ja kerro, mitä haluaisit saavuttaa!

Liity verkostoomme!

Jaa

Lue myös

Miksi Reto?

1.

Yrittäjyyden mahdollisuudet taloudelliseen menestykseen ovat ulottuvillasi.

2.

Et ole yksin, vaan verkostomme kattavat palvelut ja osaaminen ovat tukenasi.

3.

Saat vapauden valita missä, miten ja kuinka paljon teet töitä.

Reton palvelut freelancer-jäsenilleen