Siirry pääsisältöön

Koulukavereista tuli IT-alan työelämän uudistajia

Tommi ja Juha kävivät samaa koulua Laitilassa ja olivat opiskelukavereita myös Tampereen teknillisestä yliopistosta. Kumpikin oli ehtinyt hankkia parin vuosikymmenen kokemuksen IT-alalta niin myynnin, liiketoiminnan kehittämisen kuin toimitusjohtajan tehtävistä. Molemmat olivat kiinnostuneita alan ajankohtaisista ilmiöistä ja tulevaisuuden kehityksestä: työelämän murroksesta, IT-alan työvoimapulasta, yrittäjyydestä. Jaetut mielenkiinnon kohteet, arvot ja pitkä ystävyys loivat otollisen maaperän yhteisen liiketoiminnan perustamiseen.

Tapamme toimia nojaa meille tärkeisiin arvoihin

Rehellisyys

Annamme vain sellaisia lupauksia, jotka voimme pitää. Kerromme, mikä onnistuu ja mikä ei onnistu.

Avoimuus

Pidämme sekä asiakkaat että konsultit ajan tasalla siitä, mitä tapahtuu. Uskallamme avata suumme myös silloin, kun kohtaamme vaikeuksia.

Kuunteleminen

Asiakkaiden ja konsulttien tarpeet ja toiveet ovat meille tärkeää tietoa, jotta voimme saattaa yhteen oikeat projektit ja ihmiset.

Haluamme olla osa yhteiskunnallisen haasteen ratkaisua

Kokeneita IT-alan ammattilaisia on jo pitkään tarvittu enemmän kuin niitä on tarjolla. Teknologiateollisuus ry:n vuoden 2021 selvityksen mukaan alalla tarvitaan vuosittain jopa 13 000 osaajaa lisää.

Tämän lisäksi työelämä on voimakkaassa murroksessa: Ammattilaiset haluavat vaikuttaa siihen, missä, milloin ja miten paljon he tekevät töitä. Yrittäjyys kiinnostaa entistä useampia. Kun työurat ja ihmisten elinikä pitenevät, eläkeikäisten osaamisessa on paljon piilevää potentiaalia. Me Retolla rakennamme ekosysteemiä, joka vastaa näihin yhteiskunnallisiin haasteisiin.

  • Autamme IT-alan ammattilaisia ryhtymään yrittäjiksi.
  • Tarjoamme työmahdollisuuksia IT-alan eläkeläisille.
  • Mahdollistamme erilaiset työn tekemisen muodot.
  • Lisäämme tietoisuutta työelämän muutoksesta ja tulevaisuudesta.